inspirational

Inspirational (self-fulfilment)

 

Oscar Wilde : Every single human being should be the fulfilment of a prophecy: for every human being should be the realisation of some ideal, either in the mind of God or in the mind of man. (‘Fiecare fiinta umana ar trebui sa intruchipeze implinirea unei profetii: pentru ca fiecare fiinta umana ar trebui sa intruchipeze realizarea unui ideal, in mintea lui Dumnezeu sau in mintea omului’).

Primul lucru care iti vine in minte cand citesti asta? 🙂

4 gânduri despre „Inspirational (self-fulfilment)”

  1. când încep să citesc mă gândesc la mine, căci eu cred ca e de datoria mea să îmi transforma propria mitologie subconstientă într-o biografie conştientă… dar pe măsura ce am citit tot, pot spune că m-am gândit si eu la Theo 🙂

  2. Primul lucru care mi-a venit in minte in momentul cand am citit acest citat a fost un alt citat la fel de inspirator:
    „Niciodata doi oameni nu sunt identici.Orice noua viata reprezinta altceva sub soare; ceva ce nu s-a mai vazut si nici nu se va mai vedea vreodata. Asta e ideea pe care trebuie sa o aiba orice tanar despre sine insusi. Trebuie sa caute acea scanteie a personalitatii care il face altfel decat ceilalti si sa incerce sa profite de ea la maximum. Societatea si scoala ar putea sa incerce sa o niveleze. Tendinta acestora este sa ne puna pe toti in acelasi tipar. Sfatul meu este urmatorul: nu lasati sa se piarda scanteia; este singurul mijloc real prin care iti poti dobandi importanta”
    (Henry Ford)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s