prieteni

S-a lansat Scoala Vocationala „A Treia Cafea”!

Sub sloganul De la Hobby la brand personal, Școala Vocațională “A treia cafea” promovează includerea pasiunilor şi a abilităților personale în planurile de dezvoltare ale carierei.

Conferinţele “A Treia Cafea” s-au desfăşurat în zilele de 24-25 septembrie, la Hobby Cafe. Acestea au fost organizate sub forma unor discuţii libere cu personalităţi relevante din domenii cât mai variate şi specialişti în psihologia carierei. Fiecare lector a adus în discuţie câte un punct de vedere, câte o temă în ceea ce priveşte drumul profesional.

Nimic nu e uşor în viaţă, ce pare uşor e plătit altfel – te pierzi pe tine. Iar dacă tot nu e nimic uşor, măcar fă ceva care să îţi placă, o să îţi pară un pic mai uşor.” Lia Perjovschi

De la frica de a fi tu însuţi, temă susţinută de George Ivaşcu până la prezentările interactive ale specialiştilor de la Talents Gate, conferinţele “A Treia Cafea” şi-au propus să îi determine pe participanţi să îşi argumenteze/motiveze propriile convingeri în ceea ce priveşte viaţa profesională.

De la viziunea posibililor angajatori împărtăşită de recruit-erul Delia Burnham, până la tema descoperirilor abilităţilor ascunse în fiecare dintre noi propusă de Doina Ruşti, cele două zile au oferit posibilitatea de a privi sub diferite unghiuri abordarea personală în dezvoltarea unei cariere.

Dacă eşti în căutarea unei soluţii pentru o problemă, nu contează dacă nu reuşeşti din prima încercare. Experimentarea e excelentă. Singura decizie care contează în viaţă, este să nu ai stăpân.” Doina Ruşti

Aprecierea participanţilor şi dorinţa lectorilor de a rămâne în legătură cu aceştia asigură conferinţelor o componentă de mentorship pe termen lung.

Pentru alte detalii privind modul de organizare al acestui eveniment, fotografii şi follow-up, vă rugăm să vizitaţi site-ul www.atreiacafea.ro.

În curând, Şcoala Vocaţională “A Treia Cafea” va începe cursurile săptămânale de la Hobby Cafe. În  perioada 14-16 octombrie, vor avea loc întâlniri cu viitori lectori „A treia cafea”, care îşi vor prezenta în faţa participanţilor programele de curs.

Mai multe informaţii, la www.atreiacafea.ro .

Parteneri media: HotNews.ro, Toateblogurile.ro, Elevate, 121.ro, Talent Gate, Radio Lynx, EurActiv, Cariere, Smart FM, Hobby Cafe, LumeBuna

Parteneri educaţionali: HOLA, ASER, LEAP, AEGEE, VIP, Asociaţia MomenTTum pentru Tineri, Universitatea Bucureşti, ANPCDEFP, Fundaţia „Noi Citim”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s