1

Studentul Anului, o distincție venită de la studenți pentru studenți

Aflat la cea de-a opta ediție, proiectul național Studentul Anului este inițiat de VIP România (Voluntari pentru Idei și Proiecte) și îi premiază și în acest an pe cei mai buni studenți. Studentul Anului le recunoaște meritele, aptitudinile, răsplătind în acest fel elita din mediul universitar.

Vor fi aleși cei mai buni studenți din următoarele domenii: Arhitectură, IT, Economie, Jurnalism și Comunicare. Aceasta se va realiza în urma rezolvării unei teme propuse pentru fiecare categorie, a selecției făcute de un juriu specializat și a evaluării experiențelor extra-curriculare.

Totul se va finaliza printr-o gală ce va avea loc în 29 aprilie, unde, pe lângă o mediatizare solidă, se vor premia câștigătorii desemnați de juriu. Secțiunea Jurnalism și comunicare, cea care se bucură de susținerea Televiziunii Române și este recomandată de Iqads Kadett, are o premiere specială, și anume: un stagiu de practică în cadrul Televiziunii Române și un cod de acces pentru IQads Kadett, în cadrul Burselor Coca-Cola Hellenic pentru tinerii talentați din marcomm.

În plus, câștigătorii vor primi trofeul Studentului Anului și o diplomă semnată de membrii juriului care atestă obținerea acestei distincții.

Tema pentru categoria menționată este una accesibilă, dând ocazia tuturor tinerilor talentați din acest domeniu să participe. Astfel, aplicanții vor realiza un cod de conduită al jurnalismului din domeniul social, în care să se pună accent pe următoarele trei aspecte :

–          respectarea drepturilor copilului;

–          limbajul verbal și non verbal utilizat (care, în momentul de față, este adesea trivial și violent) ;

–          televiziunea – canal principal de comunicare.

Informații detaliate despre cum te poți înscrie, despre cum poți deveni chiar tu Studentul Anului 2010 găsești pe: www.studentulanului.ro

Te provocăm să îți vezi numele asociat sintagmei “ Studentul Anului”, să participi la o gală într-un cadru clasic, elegant, unde toate luminile vor fi asupra ta, Te provocăm să fii diferit prin excelență!

1 gând despre „Studentul Anului, o distincție venită de la studenți pentru studenți”

 1. Buna seara,

  As fi interesata de un link-exchange intre motruinfo.ro si blogul dvs. Daca sunteti interesat astept un email pe diana@motruinfo.ro

  Cu respect,
  Balanoiu Diana

  (Dupa vizualizare as avea rugamintea ca acest comentariu sa fie sters)
  PS: Va rog includeti link-ul si titlul dorit pentru a va adauga.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s